Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού», υπογράφτηκε το πρωί της Τρίτης (1/9/2020), στο Δημαρχείο της πόλης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FRABz7n23t4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνο συνεργασίας συνυπόγραψαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Γιαννόπουλο, στο Δημαρχείο της πόλης και υπογράμμισε ότι η μέρα αυτή είναι σημαντική για τον Δήμο Τρίπολης. «Θεσμός πλέον για τη χώρα μας είναι και το Χαμόγελο του Παιδιού και το έργο του έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε και απεύθυνε κάλεσμα ενεργοποίησης πολίτες του Δήμου μας στον τομέα του εθελοντισμού.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αφορά έκτακτες καταστάσεις, όπως όταν ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο ή περιπτώσεις εξαφανίσεων. «Κινητοποιούμε φορείς και άτομα για να στηρίξουμε το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια» είπε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών βίας, πρόληψη περιστατικών εξαφάνισης, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, αλλά και την πρόληψη αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

Στους τομείς αυτούς, θα συστρατευθούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης (όπως η Δημοτική Αστυνομία, που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα) και θα συμβάλλον σε αυτή την προσπάθεια, με βάση πάντα την τεχνογνωσία του «Χαμόγελου του Παιδιού».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο