Ενημέρωση 1ης ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης για δράση πρόληψης και προαγωγής υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση στους μαθητές του θερινού τμήματος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Τρίπολης με θέμα “Μαθαίνοντας για τον κορωνοϊό”.

Η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης στο πλαίσιο δράσεων αγωγής υγείας πραγματοποίησε στις 13/08/2020 ενημέρωση στους μαθητές του θερινού τμήματος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Τρίπολης με θέμα “Μαθαίνοντας για τον κορωνοϊό”.
Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τον κορωνοϊό. Στόχος της ενημέρωσης ήταν να μάθουν τα παιδιά τι είναι ο κορωνοϊός, να κατανοήσουν πως μεταδίδεται, πόσο επικίνδυνος είναι και για ποιες ομάδες του πληθυσμού. Επιπρόσθετα, να μάθουν πώς να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους από τον ιό.
Επισημάνθηκε πόσο σημαντική είναι η ατομική υγιεινή και το συχνό πλύσιμο των χεριών, πώς πρέπει να βήχουν, πώς να καθαρίζουν με αντισηπτικό τα χέρια τους και πόσο σημαντικό είναι να τηρούν τις αποστάσεις και να αποφεύγουν το συνωστισμό σε δημόσιους χώρους.
Η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης ευχαριστεί θερμά για τη θετική ανταπόκριση το συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Τρίπολης και το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. Τρίπολης για τη συνεργασία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο