Τρίπολη: Συνάντηση φορέων για τη «Λευκή Νύχτα»

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας», του Δήμου Τρίπολης, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, προκειμένου να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον θεσμό φέτος.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Τρουπής και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Δημητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Μαντάς και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ζούζουλας συζήτησαν το θέμα υπό το πρίσμα των ιδιαίτερων συνθηκών και της κατάστασης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Όλοι οι παριστάμενοι αναγνώρισαν την επιτυχία που είχε η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια και τη θετική επίδρασή της στην εμπορική και τουριστική κίνηση της πόλης, καθώς και το θετικό αντίκτυπο στους καταναλωτές και τους επισκέπτες της. Η διοργάνωση έγινε χρόνο με το χρόνο όλο και πιο επιτυχημένη και όλοι οι φορείς θέλουν να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Παρόλα αυτά, άπαντες συμφώνησαν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, η ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων κοινωνικής απόστασης, μη συνωστισμού και προστασίας λόγω του ιού, δεν επιτρέπουν την διοργάνωση της εκδήλωσης τη φετινή χρονιά. Ο σεβασμός και η προστασία των πολιτών της Τρίπολης και κάθε επισκέπτη, των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της πόλης και η προάσπιση της δημόσιας υγείας αποτελούν προτεραιότητα για όλους τους φορείς και δε δύναται να τεθούν σε κίνδυνο.

Λαμβάνοντας, συνεπώς, υπόψη όλες αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», για την οποία όμως οι συνδιοργανωτές φορείς, Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας και Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, δεσμεύτηκαν να επιστρέψει δριμύτερη, ως μια επιτυχημένη διοργάνωση, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο