Η Μελίνα Μποτέλλη στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου – Δωρεάν εισιτήρια προσφέρει ο Δήμος Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο θεατρικός – μουσικός μονόλογος ‘’Δύο γυμνά άσπρα χέρια’’ με την ηθοποιό και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020, στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου της Τρίπολης, με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο είναι ένας ύμνος στην μητρότητα και την τέχνη.

Ένα συγκλονιστικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, διανθισμένο με τραγούδια χωρίς συνοδεία, που ερμηνεύει μοναδικά η Μελίνα Μποτέλλη.

Ένας ύμνος στους καλλιτέχνες της κλασσικής μουσικής.

Το έργο έγραψε η Μελίνα Μποτέλλη το 2018 με την ευκαιρία της βράβευσής της για τα 40 χρόνια της στο θέατρο. Από τότε παίζεται σε όλη την Ελλάδα.

Για τη θεατρική παράσταση θα ληφθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας λόγω COVID-19 που προβλέπονται από τη νομοθεσία, για την ασφάλεια των θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις για την παράσταση είναι 400 και ο κάθε δημότης μπορεί να προμηθευτεί δωρεάν εισιτήρια καθημερινά – (Δευτέρα (20/7/2020), Τρίτη (21/7/2020) και Τετάρτη (22/7/2020) – από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (ώρες 9.00 το πρωί με 3.00 το μεσημέρι).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου απευθύνει πρόσκληση σε όλους να παρακολουθήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει και οργανώσει ο Δήμος Τρίπολης, μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, και προσφέρει δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, στους δημότες και επισκέπτες της περιοχής μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο