Οδηγίες για όσους κάνουν χρήση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ΔΑΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου για την Ασφαλή Επιστροφή στην Αθλητική Δραστηριότητα  θα πρέπει να επιδεικνύουν οι αθλούμενοι εισερχόμενοι στους χώρους του ΔΑΚ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του ΔΑΛ:

Το Ν.Π.Δ.Δ. ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που κάνουν χρήση του ΔΑΚ Τρίπολης ότι για να εισέρχονται στους χώρους του σταδίου θα πρέπει κατ’ αρχήν να περνάνε από το γραφείο του ΔΑΚ με την ταυτότητά τους και να υπογράφουν το Δελτίο Εισερχομένων – Εξερχομένων, τόσο κατά την είσοδός τους, όσο και κατά την αποχώρησή τους, με σκοπό την ιχνηλάτηση τυχόν κρούσματος Covid-19 και τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή ο φορέας. Η διαδικασία αυτή είναι υποχρεωτική και όσοι δε συμμορφώνονται με αυτό, δε θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του σταδίου.

Επίσης οφείλουν να έχουν μαζί τους το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου για την Ασφαλή Επιστροφή στην Αθλητική Δραστηριότητα το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν εισερχόμενοι στους εργαζόμενους του ΔΑΚ (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020) χωρίς να το καταθέτουν, όπως εφαρμοζόταν έως σήμερα. Η επίδειξη του εν λόγω Δελτίου Καταγραφής Αθλούμενου θα ενέχει το ρόλο Υπεύθυνης Δήλωσης και θα πρέπει να το έχει μαζί του ο κάθε αθλούμενος προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρμόδιες αρχές που διενεργούν τους ελέγχους, σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο