Μαΐου 26, 2020

Επίσκεψη Τζιούμη σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Τρίπολης (videos)

Δεύτερη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης στην Τρίπολη και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης βρέθηκε στο κέντρο της πόλης προκειμένου να μιλήσει με τους καταστηματάρχες αλλά και τους θαμώνες προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Δήμαρχος άκουσε όσα του μετέφεραν οι πολίτες, αλλά και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, ενώ σε όλους τους τόνους κατέστησε σαφές ότι πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων γίνεται με βάση τα προβλεπόμενα στη σχετική τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό τη διευκόλυνση αυτής της επανεκκίνησης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες του συνόλου των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε περιπτώσεις, που δεν θα καταστεί η δυνατή η ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων, προβλέπεται μείωση δημοτικών τελών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 10:56

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia