Δήμος Τρίπολης: Έργα αγροτικής οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Ριζών (video)

Μαϊος 08, 2020
Τζιούμης: «Έργο που στηρίζει τον αγροτικό κόσμο και δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή»

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ Ριζών, την οποία επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέκο Κανελλόπουλο.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων και συνομίλησε με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τζιντή για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται σοβαρή δουλειά και αποκαθίστανται ουσιαστικά οι καταστροφές του 2016.
Πρόκειται για μία σημαντική εργολαβία που περιλαμβάνει 22 χωριά, και προβλέπει τη συντήρηση αγροτικών δρόμων που είναι χωματόδρομοι και έχουν διαβρωθεί από τα νερά των βροχών. Με την ολοκλήρωση των έργων θα αποφεύγεται ο κίνδυνος πλημμύρων των παρακείμενων ιδιοκτησιών λόγω υπερχείλισης και θα εξυπηρετούνται τοπικές ανάγκες μετακίνησης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κατά τη συνάντησή του τόνισε τα εξής: “ η αγροτική οδοποιία και όλα τα θέματα του πρωτογενούς τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς. Θέλουμε – στα πλαίσια πάντοτε των δυνατοτήτων μας – να στηρίζουμε τον αγροτικό κόσμο και να δημιουργούμε συνθήκες ασφαλής πρόσβασης στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις” .
 
Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia