Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντολή για την συνέχιση των συστηματικών και σχολαστικών προληπτικών απολυμάνσεων σε κτήρια, δημοτικές εγκαταστάσεις, κοινόχρηστους χώρους, αλλά και σε ευαίσθητες για το κοινωνικό σύνολο υποδομές έχει δώσει ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 ξεκίνησαν προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα αγροτικά ιατρεία του Δήμου μας. Σήμερα συνεχίσαμε με την λαϊκή αγορά στου Μπασιάκου.

Η δράση θα συνεχιστεί με εντατικές και προληπτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους δημοτικούς και μη (πλατείες, πεζόδρομους, λαϊκές αγορές, δημοτικά κτίρια κλπ) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες είτε με εξειδικευμένα συνεργεία είτε με υπαλλήλους μας, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
Συνεχίζουμε την μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό.
Μένουμε σπίτι, διατηρούμε την ψυχραιμία μας και αισιοδοξούμε.
Κώστας Τζιούμης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο