Απάντηση Παπαδημητρίου για την παράνομη χρήση αυτοκινήτων του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Μαρτίου έγινε μια αναφορά στο πρόσωπό μου σχετικά με την θητεία μου στο Δήμο Τρίπολης και τη χρήση, τόσο του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που είχα χρεωθεί, όσο και για το πολυμηχάνημα που χειριζόμουν σε έκτακτες περιπτώσεις.

Ο λόγος βέβαια που ήρθε με αυτόν το τρόπο το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ήρθε για να θολώσει τα νερά για άλλο θέμα σοβαρό που συζητούσαμε (σχετικά με τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα στειρώσεων και που ήταν από άλλες περιοχές).

Η αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη και με συνήγορο τον Αντιδήμαρχο κ. Λαγό. Με κατηγόρησαν για το μεν αυτοκίνητο για υπερβολική χρήση και για το πολυμηχάνημα (εκχιονιστικό) για παράνομη χρήση.

Η αλήθεια είναι ότι τούς περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι το επεργαζόντουσαν από πριν καν αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου, το πώς θα το προβάλλουν.

Και στα δύο έχουν δίκιο. Αυτό συνέβη.

Μακάρι όμως να βρεθούν και άλλοι συνάδελφοι να “κατηγορηθούν” για κάτι τέτοιο στη θητεία τους. Μακάρι να μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εξ ολοκλήρου και κατ’ αποκλειστικότητα με τα καθήκοντα τους και να είναι στη διάθεση των πολιτών, της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και άλλων υπηρεσιών νυχθημερόν.

Ευχαριστώ το Θεό που μού έδωσε τόση υγεία όσο χρειάστηκε για να είμαι αδιαλείπτως στα καθήκοντα μου. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω το ίδιο θα έκανα. Με το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη και την ίδια αφοσίωση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο