Δημόσια παρουσίαση της υποψηφιότητας για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021 στην Αθήνα την 1η Φεβρουαρίου 2016

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, στις 18.30 στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η δημόσια παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.

 

Στην εκδήλωση αυτή η Οργανωτική Επιτροπή θα παρουσιάσει τις βασικές προτεραιότητες, το σκεπτικό αλλά και τις προτεινόμενες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη και την Αρκαδία στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του τίτλου.
Ο Δήμος Τρίπολης δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να παραβρεθούν σε αυτή τη σημαντική στιγμή της υποψηφιότητάς μας να μετακινηθούν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δωρεάν. Θα υπάρχουν μισθωμένα λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν τη Δεύτερα 1η Φεβρουαρίου, στις 15.30 από την Τρίπολη και θα επιστρέψουν από την Αθήνα το βράδυ της ίδια ημέρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο της υποψηφιότητας στο τηλέφωνο 2713 600406 καθημερινές από 11.00 έως 13.00 και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο