To Ψηφιακό Μουσείο, η Πινακοθήκη, τα Μονοπάτια Μαινάλου και το Αναρριχητικό Νεστάνης στο επίκεντρο της συνάντησης Γεωργιάδη – Τζιουμη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν διεξοδικά το αναπτυξιακό πλάνο του δήμου, το οποίο ο υπουργός βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, δίκαιο και απαραίτητο για την περιοχή μας.

Ο δήμαρχος ακολούθως παρουσίασε στον κ. Υπουργό,  τέσσερις άμεσους στόχους του δήμου μας:

-Ψηφιακό Μουσείο Τρίπολης 

-Δημοτική Πινακοθήκη

-Ιστορικά Μονοπάτια Μαινάλου

-Αναρριχητικό Πάρκο Νεστάνης

Ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση.

Εν συνεχεία ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μ.Ο.Δ α.ε (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) Γεώργιο-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου στον οποίο αναλύθηκαν οι τέσσερις αυτοί στόχοι του δήμου μας.

Η Μ.Ο.Δ α.ε στηρίζει την εφαρμογή συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και η δέσμευσή της,απέναντι μας, για πλήρη τεχνική υποστήριξη, μας παρέχει σοβαρές ελπίδες για άμεση κ ολοκληρωτική επίτευξη των τεσσάρων στόχων μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο