Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων του Παναρκαδικού και του Παραλιμνίου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων του Παναρκαδικού και του Παραλιμνίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/L6Wfjc-syx4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 Έπειτα από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γ. Λαγού, αποστολή των παλαιμάχων από το Παραλίμνι της Κύπρου βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με μεγάλες δόξες του αρκαδικού ποδοσφαίρου και του Παναρκαδικού.
Από το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Παραλιμνίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο, επισκέφτηκε αρκετά μέρη του Δήμου Τρίπολης και στη συνέχεια δόθηκε ο αγώνας στο γήπεδο του Παναρκαδικού.
Μετά το τέλος του αγώνα δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Τρίπολης και μέσα σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα απέδειξαν τις ξεχωριστές σχέσεις των δύο πόλεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης που δήλωσε ότι οι δύο Δήμοι είναι αδελφοποιημένοι δέκα χρόνια με πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου Κούλη Γρηγοράκου και προς τιμή του δίνεται κάθε χρόνο ο αγώνας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά του που φιλοξενούνται στην πόλη μας Κύπριοι, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και δήλωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα ενεργοποιήσει την αδελφοποίηση με ανταλλαγές επισκέψεων, όπως ξεκίνησε ήδη με τη παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Λαγού στο μνημόσυνο του Γρηγοράκου.

Οι σχέσεις που ενώνουν την Αρκαδία με την Κύπρο, είπε ο Δήμαρχος, είναι πολύ παλιές, ανέρχονται στην αρχαιότητα και είναι συμβολικό να ενεργοποιηθεί και να διατηρηθεί η σχέση της αδελφοποίησης. Κλείνοντας ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα βοηθήσει τους παλαιμάχους του Παναρκαδικού να επισκεφτούν το Παραλίμνι για τη ρεβάνς και προσκάλεσε τους Κύπριους από το Παραλίμνι του χρόνου να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

{gallery}panarkadikos_paralimni{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο