Εργασίες από συνεργεία του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Αθήναιου και του Παλαιόπυργου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργασίες από συνεργεία του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Αθήναιου και του Παλαιόπυργου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/L7EEW0BK5fY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Επιτόπου παραβρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Γ.Λαγός ο οποίος εξήγησε ότι ήταν υποχρέωση του Δήμου να ανοιχτούν και να καθαριστούν κάποια χαντάκια γύρω από μία μεγάλη καλλιέργεια – επένδυση βατόμουρων κ.ά. που θα φέρει ανάπτυξη στην περιοχή και θα δημιουργήσει και θέσεις εργασίας.

Επίσης έγιναν εργασίες κλαδέματος και αποψίλωσης στην είσοδο του χωριού Παλαιόπυργος αλλά και εργασίες με το εκσκαφτικό μηχάνημα του Δήμου.

Ο πρόεδρος του χωριού τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει με τη νέα Δημοτική Αρχή επισημαίνοντας ότι ο Δήμος δεν είναι μόνο η πόλη της Τρίπολης.

{gallery}erga_dimoy_athineo_palaiopyrgos{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο