Τις αντιπλημμυρικές εργασίες στο Ζευγολατιό επισκέφτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Λαγός και Κ. Κατσαφάνας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου πραγματοποίησαν σήμερα 4/2 οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης κ.κ. Λαγός και Κατσαφάνας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή με μηχανήματα του Δήμου, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν την περιοχή.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Vl4lNUkqX4Y” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 Οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ζευγολατιού ο οποίος τους ενημέρωσε για τις εργασίες που έγιναν σε δρόμο του οικισμού Παρόρι αλλά και στον δρόμο που συνδέει το Ζευγολατιό με τα σχολεία και πολλές περιοχές. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη μεταφορά σωληνώσεων για να διορθωθούν κάποια γεφύρια αφού οι εργασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Λαγό για τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν στην πλατεία του Ζευγολατιού αλλά και για τις εργασίες καθαρισμού στον χώρο του Ηρώου που πρόκειται να γίνουν.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Λαγός ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχουν μπροστά μας άλλα τέσσερα χρόνια την νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Κατσαφάνας με τη σειρά του δήλωσε ότι πλημμύρες δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή ενώ σκοπός είναι η γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πρέπει τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά και ριζικά και να μην φτάνουμε σε πλημμυρικά φαινόμενα και να περιμένουν οι αγρότες την αποζημίωση κάτι που είναι αρνητικό και για το εισόδημά τους αλλά και για την παραγωγή και την ανάπτυξη και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ουσιαστικά στη βάση τους και να έχουμε κάποια αποτελέσματα και αυτός ουσιαστικά είναι ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής».

{gallery}lagos_zeygolatio{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο