Καρώνης: Θα είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον αγώνα που κάναμε για το καλό των πολιτών (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την σύμβαση της τηλεμετρίας του δικτύου της ΔΕΥΑΤ, που υπέγραψε προχθές ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης και τα έργα των 100 ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής έδωσε συνέντευξη τύπου ο κ. Γ. Καρώνης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Παυλή και πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ijbLpLnPfEs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρώνης, το έργο της τηλεμετρίας του δικτύου ξεκίνησε και δρομολογήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση, κάτι που ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης δεν ανέφερε.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο ξεκίνησε το 2015, είπε ο κ. Καρώνης, με μια μελέτη που έγινε από ένα εξειδικευμένο γραφείο εκτός Τρίπολης, κάτι το οποίο ο νυν Δήμαρχος είχε καταγγείλει τότε. Συνέχισε λέγοντας ότι η μελέτη ήταν για 2,5 εκατ. ευρώ και με πολύ αγώνα με τον κ. Παυλή και με τη βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ που προχώρησαν στην απαραίτητη προσαρμογή της μελέτης, μπόρεσε το έργο να μπει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ο κ. Καρώνης επεσήμανε ότι η διακήρυξη του έργου υπογράφηκε τον Φεβρουάριο του 2019 και υπογράφηκε από τον κ. Παυλή, και τώρα έγινε η δημοπρασία και ορίστηκε και ο ανάδοχος και κατέληξε: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο έργο που το είχαμε προγραμματίσει με τον κ.Παυλή. Ήρθε και είναι καλό για τους πολίτες και μάλιστα πρέπει η νέα διοίκηση να προχωρήσει για την ολοκλήρωσή του με την άλλη μελέτη για το επιπλέον 1 εκατ. ευρώ για το Δημοτικό Διαμέρισμα της Τρίπολης».
Όσον αφορά τον απολογισμό για τις 100 ημέρες της νέας Δημοτικής Αρχής που έκανε ο κ. Τζιούμης και αφορά την ΔΕΥΑΤ, ο κ. Καρώνης ανέφερε ότι ό,τι ειπώθηκε είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση όπως για παράδειγμα οι 120 δόσεις για χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ.

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτές υπήρχαν και μάλιστα με απόφαση του ΔΣ είχαν αυξηθεί κάποιες δόσεις για να διευκολυνθούν οι πολίτες που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Κλείνοντας ανέφερε ότι το πρόγραμμα της παράταξης του κ. Παυλή γίνεται πραγματικότητα, όπως για παράδειγμα το έργο πεζοδρομήσεων της πόλης που ήταν δημοπρατημένο από την προηγούμενη διοίκηση, κάτι το οποίο επίσης δεν αναφέρθηκε από τον κ. Κανελλόπουλο και κατέληξε: «Εμείς θα είμαστε εδώ, όποτε δεν έχει το θάρρος η νέα Δημοτική Αρχή να το λέει, να υπερασπιστούμε τον αγώνα που κάναμε για το καλό των πολιτών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο