Πρόστιμο στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ηλία Κούρο για έλλειψη αντικαπνιστικής σήμανσης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν από λίγες μέρες, επιβλήθηκε στον κ Ηλία Κούρο πρόστιμο 500 ευρώ για έλλειψη αντικαπνιστική σήμανση στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/RlA8MoTaA90″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Πρόστιμο για έλλειψη σήμανσης απαγόρευσης καπνίσματος στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης καλείται να πληρώσει ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ηλ. Κούρος.

Πιο συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε σε συνέντευξη ο ίδιος μέσα στις γιορτές έγινε έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία μαζί με την αστυνομία στο Πνευματικό Κέντρο και ορίστηκε πρόστιμο γιατί στον πρώτο όροφο του κτηρίου δεν υπήρχε σήμα απαγόρευσης καπνίσματος παρότι υπήρχαν σήματα στην είσοδο και στον δεύτερο όροφο.

Όπως είπε ο κ. Κούρος τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει εκδήλωση στον πρώτο όροφο και πιθανόν να έβγαλαν κάποιοι το σήμα ή βγήκε λόγω βαφής του χώρου και δεν επανατοποθετήθηκε.

Ο κ. Κούρος διαμαρτύρεται γιατί το πρόστιμο (500€) πιστοποιήθηκε στο ΑΦΜ του ίδιου πριν προλάβει ο Δήμος να ορίσει υπεύθυνους για τα δημόσια κτήρια. Ο ίδιος ζήτησε από τα όργανα να κάνουν μία σύσταση και να ελέγξουν την επόμενη αν θα υπάρχει η σήμανση.

Συνεχίζοντας ο κ. Κούρος έθεσε το ερώτημα ποιος υπάλληλος θα δεχτεί να οριστεί υπεύθυνος για ένα κτήριο και να επιβαρυνθεί το κόστος αν υπάρξει μια κακόβουλη κίνηση από κάποιον.

Σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας και υπουργείου θα πρέπει να υπάρξει μία μέριμνα γι’αυτό το θέμα, είπε ο κ. Κούρος, γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτά τα παρατράγουδα».

Ο ίδιος θεωρεί ότι μέσα στις γιορτές ο έλεγχος αυτός τον βάζει σε άλλες σκέψεις χωρίς να θέλει να επεκταθεί όμως παραπέρα, επαναλαμβάνοντας ότι υπήρχε σήμανση αλλά είτε βγήκε στην εκδήλωση είτε με τις εργασίες βαφής.

Ο κ. Κούρος δήλωσε ότι υπέβαλε ένσταση όχι ως ΝΠΔΔ αλλά σε προσωπικό επίπεδο και πως αν προχωρήσει το πρόστιμο θα το πληρώσει ο ίδιος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο