Κώστας Τζιούμης: Οι μάσκες έπεσαν. Η ενωμένη παράταξη Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου μποϊκοτάρει το έργο μας (video)

Αμέσως, μετά την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε μία δήλωση προς τα ΜΜΕ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/dcaeZctkfMk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

“Οι μάσκες έπεσαν. Η ενωμένη παράταξη Σμυρνιώτη, Παυλή και Τσιαμούλου αποφάσισε να μποϊκοτάρει το έργο της δημοτικής αρχής.

Η υπηρεσία απάντησε πολύ γρήγορα στο αίτημα των παρατάξεων για στοιχεία του Τεχνικού Προγράμματος.

Η απουσία των τριών παρατάξεων επισύρει πειθαρχικά ζητήματα τα οποία θα αναζητηθούν.

Προσέθεσε, δε, πως καλό και για την υγεία τους θα είναι να καταλάβουν πως έχασαν τις εκλογές και η πράξεις τους αποτελούν προσβολή απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Επίσης, δήλωσε πως η ανακοίνωση των τριών και οι λόγοι που επικαλούνται είναι ξεκάθαρα προσχηματικοί, καθώς είχαν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο να μελετήσουν και να προτείνουν έργα για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Τέλος, κάλεσε τους κκ. Σμυρνιώτη και Παυλή, που έχουν διατελέσει δήμαρχοι, να του απαντήσουν αν ποτέ είχαν δεχτεί προτάσεις εκ μέρους της μειοψηφίας, ενώ έκανε λόγο και για πειθαρχικές κυρώσεις, εξαιτίας της κωλυσιεργίας για την κατάθεση Τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού εκ μέρους της «μιας ενωμένης παράταξης», όπως χαρακτήρισε τις τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας ξανά.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι πολίτες μας ανέθεσαν τη διοίκηση του Δήμου. Οι παρατάξεις αυτές είναι στη μειοψηφία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο