Οκτωβρίου 23, 2019

Ηλίας Κούρος: “Δεν πήγα σε αυτή την θέση για να είμαι τουρίστας. Θέλω να προσφέρω και να γίνει έργο” (video)

Έναν απολογισμό μετά από μια πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει, έκανε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

Αρχικά ο κ.Κούρος ευχαρίστησε τους συμπολίτες του που των τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τον Δήμαρχο Τρίπολής για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του και για την αμέριστη βοήθεια προς το ΝΠΔΔ. “Δεν πήγα σε αυτή την θέση για να είμαι τουρίστας και να υπογράφω χαρτιά. Θέλω να προσφέρω και να γίνει έργο”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο κ.Κούρος αναφέρθηκε στο ΔΑΚ, τονίζοντας πως το έργο της αντικατάστασης της στέγης, που ξεκίνησε επι Δημαρχίας Παυλή ολοκληρώθηκε με τη νέα Δημοτική Αρχή, θα παραληφθεί , αφού πρώτα ελεγχθεί ενδελεχώς, για να διαπιστωθεί, πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Επιπλέον τόνισε, πως θα προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης του ταρταν και των κερκίδων, ένα έργο για το οποίο υπήρχε μεν χρηματοδότηση, αλλά όχι μελέτη. “Δεν θα χαθεί αυτό το έργο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το κολυμβητήριο, ξεκαθάρισε, πως προχωρά το έργο της ενεργειακής του αναβάθμισης και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα γίνει ριζική ανακατασκευή.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ μίλησε ακόμα για το ΚΑΠΗ, την Φιλαρμονική και τους παιδικούς σταθμούς, γνωστοποιώντας μάλιστα πως γίνεται μια προσπάθεια για την προμήθεια (από την επόμενη χρονιά) ενός μικρού λεωφορείου για την μεταφορά των παιδιών, προκειμένου, να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στα πακέτα τους οι σταθμοί του Δήμου.

Τέλος μιλώντας για το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας, τόνισε πως έχει μείνει πολύ πίσω παρουσιάζοντας σήμερα μια μη αξιοπρεπή εικόνα. “Το κοιμητήριο πρέπει, να αλλάξει ριζικά. Σε ένα με δυο χρόνια θα έχει άλλη μορφή. Θα τα ανακοινώσει όλα αυτά ο Δήμαρχος”.

Τέλος ο κ. Κούρος σε ερώτηση για τα "ιδιαίτερα μαθήματα" που γίνονται στο κλειστό κολυμβητήριο ανέφερε ότι θα αναγκαστεί να γίνει «κακός» σε περιπτώσεις που δεν τηρείται η νομιμότητα, βάζοντας ένα τέλος στα φαινόμενα όπου προπονητές παραδίδουν μαθήματα σε αθλητές και σε ώρες κοινού, χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο στον δήμο.

Το ΔΑΚ ανήκει στους πολίτες και όχι μόνο στους Συλλόγους, είπε, κλείνοντας τονίζοντας ότι με καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 16:10

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia