Τρίπολη 2021: Ξεκίνησαν οι συσκέψεις με φορείς και συλλόγους για τις εκδηλώσεις (video -pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 08/10/2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη των φορέων της πόλης και της νέας δημοτικής αρχής προκειμένου να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την άλωση της Τριπολιτσάς.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/aiYj5wCyILY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Τζιούμης ανέφερε πως η διοίκηση του δήμου έχει προτάσεις, αλλά θα ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον τους φορείς τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και τους ανθρώπους που μπορεί να μην ζουν εδώ, αλλά έχουν σχέση με τον πολιτισμό.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Δεν θα μας χαρίσει κανένας τίποτα. Πρέπει να δουλέψουμε και να το διεκδικήσουμε και με ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο