Οκτωβρίου 08, 2019

Στοχευμένες βελτιώσεις σε θέματα καθημερινότητας στο Δήμο Τρίπολης (pics)

Μετά την ολοκλήρωση ενός μήνα διοίκησης από τη νέα Δημοτική αρχή στο Δήμο Τρίπολης, έχουν βελτιωθεί αρκετά θέματα στην καθημερινότητα της πόλης της Τρίπολης.  

Πρώτη προτεραιότητα δόθηκε σε παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία από τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης προκειμένου να αποκαταστήσουν φθορές και ζημιές στον χώρο των σχολείων.

synergeio sxoleio

Ο νέος αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Λαγός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στους χώρους των σχολείων που βρίσκονται στην πόλη της Τρίπολης προκειμένου να αποκατασταθούν όσο περισσότερα προβλήματα υπήρχαν προκειμένου να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε καθαρισμό των προαυλίων χωρών, σε βάψιμο στα κάγκελα των σχολείων, σε ηλεκτρικές και υδραυλικές παρέμβασης.

ergasies sxoleia4

Στη συνέχεια έγιναν παρεμβάσεις στις πλατείες της πόλης, αλλά και στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη, στην πλατεία Μπασιάκου και Φιλικών. 

Τοποθετήθηκαν κολονάκια και βάφτηκαν οι διαβάσεις των πεζών, σε αρκετά σημεία της πόλης

Έγιναν διορθωτικές παρεμβάσεις στην πλατεία Άρεως, οι παρεμβάσεις αυτές έχουν βελτιώσει κατά πολύ το πρακτικό κομμάτι της πλατείας.

Ο αντιδήμαρχος κ Λαγός σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα συνεχιστούν πολλές ακόμα παρεμβάσεις έτσι ώστε να μπορέσει να αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 10:51

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia