Προβλήματα στο κέντρο της Τρίπολης από την έντονη βροχόπτωση, πλημμύρισαν καταστήματα (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση το μεσημέρι στην Τρίπολη προκάλεσε προβλήματα, καθώς οι δρόμοι έγιναν ποτάμια στο κέντρο της πόλης με καταστήματα και υπόγεια να πλημμυρίζουν, υπόγειοι δημοτικοί κάδοι να αναδύονται και καταστηματάρχες να προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8K-tvbvZJXU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η μεγάλη ποσότητα νερού και τα βουλωμένα φρεάτια προκάλεσαν πολλά προβλήματα στις οδούς 25 Μαρτίου, Τάσου Σεχιώτη καθώς και στην πλατεία Αγίου Βασιλείου όπου τα νερά που κατέβαιναν από την Ερυθρού Σταυρού μετέτρεψαν την πλατεία σε μια τεράστια λίμνη.

kadoi

Οι υπόγειοι κάδου του Δήμου στην πλατεία Άρεως, μπροστά από τα δικαστήρια  βγήκαν στην επιφάνεια καθώς το νερό γέμισε την βάση τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο