Σεπτεμβρίου 17, 2019

Συζητήσεις ανθρώπων της ΑΕΚ Τρίπολης και του Δήμου για το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης

Το απόγευμα της Δευτέρας 16/08 λίγο μετά το τέλος της τέλεσης του αγιασμού της ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης, στήθηκε μια άτυπη σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και του Δήμου Τρίπολης.

Αφορμή γι’ αυτή την ουσιαστική κουβέντα αποτέλεσε η παρουσία στον ίδιο χώρο ανθρώπων των δύο πλευρών. Βασικό θέμα συζήτησης σε πρώτη φάση του γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης και οι τελευταίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς Δήμου Τρίπολης προκειμένου το γήπεδο να είναι σε θέση να υποδεχθεί τις αναμετρήσεις της Τριπολίτικης ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης κερδίζει μια εβδομάδα περιθώριο επιπλέον για την προετοιμασία του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς στην πρεμιέρα αγωνίζεται εκτός έδρας. Στην ανεπίσημη συζήτηση για την προετοιμασία του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμης με τους Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Μακαρούνη και Πρόεδρο Νομικού Προσώπου κ. Ηλία Κούρο. Από πλευράς διοίκησης ΑΕΚ Τρίπολης παρουσία έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ κ. Ιωάννης Νίκου, καθώς και άλλα μέλη της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia