Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Πέμπτη 14/01/ 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας, εκπρόσωποι του δήμου καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/91OOVMN_S60″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αναβάθμιση της Δημοτικής κοινότητας τονίζοντας πως το ενδεκαμελές συμβούλιο είναι ένα εργαλείο που εάν αξιοποιηθεί σωστά θα εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Ο Δήμαρχος κ Παυλής περνώντας τον λόγο είπε: Πρέπει να υπάρξει ένας γενικότερος σχεδιασμός για την ανάπτυξη της Τρίπολης και αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο της Δημοτικής Αρχής αλλά και η Αντιπολίτευση πρέπει να κάνει προτάσεις. Δεν χρειάζονται πάντα τα χρήματα, αλλά πρέπει να δείξουμε αγάπη στην πόλη μας και να έχουμε ιδέες. Aναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα της πόλης και παραδέχθηκε πως υπάρχουν πολλές ελλείψεις και μέχρι τώρα από άλλες δημοτικές αρχές είχε δοθεί βαρύτητα στο κέντρο και δεν είχε προσεχθεί η περιφέρεια της πόλης.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης την επιθυμία του να παρευρίσκεται στα επόμενα συμβούλια ο Δήμαρχος εξέφρασε ο Παναγιώτης Κοσκινας ενώ «δουλειά, δουλειά, δουλειά» ήταν η ευχή του Σταύρου Ζορμπαλά για τη νέα χρονιά.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σωτήριος Αθανασούλιας, ιερές του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης ενώ μεταξύ άλλων παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Τότσης, Δημήτρης Βόσνος, Δημήτρης Τυροβολάς, Δ.Σταματόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σωτήρης Καπόγιαννης και βέβαια τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο