Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας στην Τεγέα Αρκαδίας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή την έναρξη της 136ης εμποροπανήγυρης της Τεγέας Αρκαδίας, σήμερα το απόγευμα, στο χώρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας, πραγματοποιήθηκε Μέγας Εσπερινός και Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/O03ifXVyDuU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών πιστών, έγινε η καθιερωμένη Λειτουργία και φυσικά η Λιτάνευση της Εικόνας.

Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, παρακολούθησε αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο ιερός κλήρος και η πολιτική ηγεσία της περιοχής.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων, ενώσεων, ομοσπονδιών και λοιπών παραγωγικών τάξεων της ευρύτερης περιοχής.

 Σε χώρους του Τεγεατικού Συνδέσμου, αλλά και σε ιδιωτικές εκτάσεις, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το εμπορικό πανηγύρι.

Αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 21 Αυγούστου και γίνεται για 136η φορά (είναι ένα απ’ τα πιο παλιά σ’ όλη τη χώρα).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο