Έργα ανακατασκευής του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 23/07 ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης επισκέφτηκαν τα έργα ανακατασκευής του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/NZdc6ectHnc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Δημήτρης Παυλής:

Είναι ένα έργο το οποίο το είχαμε υποσχεθεί και τώρα ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε. Είναι 23 τέτοια έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα τα οποία πραγματοποιούνται πιλοτικά σε προαύλια σχολείων. Έγινε η επιλογή του δεύτερου γυμνασίου – λυκείου Τρίπολης.

Αυτήν την στιγμή ανακατασκευάζουμε των προαύλιο χώρο όπου θα φτιαχτούν δύο γήπεδα μπάσκετ και ένα βόλεϊ τα οποία θα είναι κανονικών διαστάσεων και γίνονται ταυτόχρονα μια σειρά άλλες παρεμβάσεις περιφερειακά του προαυλίου χώρου για την αποστράγγιση των υδάτων όσο αφορά την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου αυτού.

Σε 20 μέρες το πολύ θα έχει παραδοθεί το έργο και από Σεπτέμβρη τα παιδιά μας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Προχωράμε τα έργα όπως τα είχαμε σχεδιάσει ότι έχουμε πει ακριβώς, οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο σύνολό τους. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει και η ανακατασκευή του πρώτου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης που έχει άμεση ανάγκη ανακατασκευής.

{gallery}erga_deytero_lykio{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο