Θεοδωρακοπουλος: Το μεγάλο λάθος της Διοίκησης Παυλή, ήταν ότι δεν ασχολήθηκε με την επικοινωνία και ο κόσμος δεν γνώριζε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το συγκεκριμένο μηχάνημα λοιδορηθήκαμε στα Δημοτικά Συμβούλια, ότι είναι επιστημονικής φαντασίας.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτός των άλλων, είναι ικανό χειμώνα – καλοκαίρι να φτιάχνει πίσσα χωρίς να εξαρτάται από τα εργοστάσια που την παράγουν και να επουλώνει άμεσα λακούβες. Είναι το πρώτο μηχάνημα που ήρθε στην Χώρα μας και γι αυτό τον λόγο πήραν πολύ χρόνο οι αδειοδοτήσεις καθώς δεν υπήρχε “περπατημένη”.

Επειδή ποτέ δεν είπαμε ψέματα στους Τριπολίτες… η δουλειά που έγινε σε αυτή την Διοίκηση, είναι παρακαταθήκη για την πόλη. Όσα ακολουθούν και θα γίνουν στην πόλη, θα δικαιώνουν συνεχώς την προσπάθεια μας. Εύχομαι ολόψυχα η νέα Διοίκηση, να το αξιοποιήσει στο έπακρο, τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια του Δήμου, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών.

Προσωπικά, δεν με νοιάζει η καρέκλα και το απέδειξα, αλλά με νοιάζει να ξέρει ο κόσμος ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε μια περίοδο κρίσης και αλλαγών για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό (με τα όποια λάθη που σίγουρα έγιναν).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο