Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο Μαντινείας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Αρτεμίσιο Μαντινείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στην περιοχή

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yewHEuLnVsc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Δημήτρης Παυλής:

Είμαστε στο Αρτεμίσιο, προχωράνε τα έργα βελτίωσης – παρεμβάσεις τα οποία έχουμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο πραγματοποιήσαμε. Προχωράμε σε όλες τις εργολαβίες. Είναι άλλη μία εργολαβία σε 3 – 4 χωριά στα οποία τρέχει σήμερα ο εργολάβος.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μπορούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία μου αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτά τα έργα και μας δίνουν την δυνατότητα να τα υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έργα έχουν καθυστερήσει, βέβαια δεν είναι με δική μας ευθύνη χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να ωριμάσουν οι μελέτες για να πραγματοποιηθούν.

Σε όλα τα χωριά που έχουμε αντίστοιχες εργολαβίες θα παρέμβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβρη θα έχουνε όλα ολοκληρωθεί.

{gallery}asfaltostrosi_kakoyri{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο