Ολοκληρώνεται το έργο αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Σιμιάδες (video – pics)

Στους Σιμιάδες βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής προκειμένου να δει την πορεία του έργου αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης που πραγματοποιείται στην περιοχή.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/WvZRSRqg4G0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]
Κώστας Μανδρώνης:

Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο χωριό Σιμιάδες Αρκαδίας. Αντικαθιστούμε ένα δίκτυο το οποίο ήταν από αμίαντο σωλήνες. Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο εσωτερικών σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τη Δ.Ε.Η.Α.Τ. Το έργο είναι γύρω στα τρεισήμισι χιλιόμετρα και η σύμβαση του έργου είναι 110.000 ευρώ και ο προϋπολογισμός του ήταν 200.000 ευρώ. Το έργο εκτελείται κανονικά και μέχρι τώρα έχουμε φτάσει στα δυόμισι χιλιόμετρα. Σκοπός μας είναι να παραδοθεί σε όλους τους κατοίκους ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης.

Δημήτρης Παυλής:

Είναι ένα από τα λίγα χωριά που έχουν απομείνει προκειμένου να γίνει η συνολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Ένα πεπαλαιωμένο δίκτυο με τρομερά προβλήματα στην ποιότητα του νερού οι παρεμβάσεις μας πρέπει να είναι τέτοιες που τα επόμενα 30 – 40 χρόνια να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ύδρευσης στην περιοχή.

Στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε μία σειρά παρεμβάσεων σε ασφαλτόστρωσης μέσα και έξω από το χωριό όπου γίνεται και διασύνδεση με την αγροτική περιοχή. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας όπως αυτό έχουμε πει στους πολίτες. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε τίποτα. Τα έργα που έχουμε εξασφαλίσει είναι πάρα πολλά και οι παρεμβάσεις είναι πάρα πολλές και εύχομαι με όλες αυτές τις παρεμβάσεις να λυθούν όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δ.Ε.Η. Α.Τ που βοήθησε να υλοποιηθεί το έργο αυτό αλλά και τον ανάδοχο που τρέχει συνεχώς προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η εργολαβία έτσι ώστε η μεταφορά του νερού να είναι και ποιοτική και χωρίς προβλήματα για το χωριό αυτό.
{gallery}diktio_ydreysis_simiades{/gallery}
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο