Ρουσιάς: Στο ΦιλόΔημο εντάσσονται έργα ύψους 3,1 εκ ευρώ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έργα παροχέτευσης ομβρίων υδάτων ύψους 3,1 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος το επόμενο διάστημα, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Τρίπολης, ενημέρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μαρ. Ρουσιάς, τα στελέχη και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Τρίπολης κατά την επίσκεψή του στην Επιχείρηση, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της πρότασης που έχει υποβάλει στο Υπουργείο Εσωτερικών η ΔΕΥΑΤ.

Ο κ. Ρουσιάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Τρίπολης και με στελέχη της επιχείρησης, τα οποία τον ενημέρωσαν για την πορεία των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το ΦιλόΔημο και θα εκτελεστούν από την επιχείρηση. Μεταξύ αυτών είναι η ύδρευση στις Κολλίνες που βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ώστε στη συνέχεια να δημοπρατηθεί.

Αντίστοιχα, το εμβληματικό έργο της αποχέτευσης Λεβιδίου, που για χρόνια εκκρεμούσε, βρίσκεται στο στάδιο της σύνταξης των οριστικών τευχών δημοπράτησης και αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του επόμενου μήνα. Αξίζει δε να υπογραμμιστεί ότι εκτός της αποχέτευσης, από το Πρόγραμμα ΦιλόΔημος έχει χρηματοδοτηθεί και η αντικατάσταση όλου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Λεβίδι μήκους 28,5 χιλιομέτρων, που θα εκτελεστεί παράλληλα.

Ο κ. Ρουσιάς διαβεβαίωσε τη διοίκηση της επιχείρησης και το προσωπικό ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο μέχρι σήμερα ζήλο, για την ανάπτυξη της Αρκαδίας, από όποια θέση κι αν βρεθεί στο μέλλον.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο