Δήμος Τρίπολης: Πραγματοποιήθηκε η ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/12/2015 με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2016.

 

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Αλεξοπούλου εξήγησε ότι ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με βάση τις οδηγίες του παρατηρητηρίου Οικονομικής αυτοτέλειας και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά πάγωσαν επιχορηγήσεις, όμως εμείς στο δήμο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες του δήμου. Αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την προσπάθεια που κατέβαλαν, σημείωσε ότι το γενικό σύνολο του προϋπολογισμού είναι 33.677.951 ευρώ.

Αρχικά να σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τρίπολης,

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής πήρε τον λόγο για να αναφέρει: Yπήρξαν αναστολές στην αποστολή των χρημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τον Δήμο. Δεν μας κάλυψαν ούτε στο 50%, εμείς όμως καταφέραμε να περιορίσουμε τις δαπάνες στο 50%–60%, χωρίς να λείψει κάτι στα λειτουργικά του Δήμου.

Υπάρχει ένα υπόλοιπο αποθεματικό στα 3.900 ευρώ παραπάνω από πέρυσι», ανέφερε. Θα δώσουμε βάρος στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Είναι πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν, και αυτός είναι ο στόχος μας για να ανακουφίσουμε εκατοντάδες ανθρώπους που περνούν δύσκολα.

 

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Παυλής τόνισε: “Πάνω από 1.500.000 ευρώ θα έρθουν στο Δήμο για τις λειτουργικές δαπάνες και αυτό είναι το θετικό”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο