Αλλαγές το επόμενο διάστημα για τον πεζόδρομο της οδού «Δεληγιάννη»

Λόγος για τον «πεζόδρομο Δεληγιάννη» έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λόγος για τον «πεζόδρομο Δεληγιάννη» έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,

από την δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά, τονίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στον πεζόδρομο όπως ο ελλιπής φωτισμός και το θέμα των κιγκλιδωμάτων.

Ο Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι ο πεζόδρομος είναι εγκαταλελειμμένος και ανακοίνωσε ότι θα φύγουν τα κάγκελα μέσα στο Γενάρη και θα μπει φωτισμός. Όταν βγει και η κανονιστική τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους”.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διασωστικών Δεξιοτήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Σύλληψη 46χρονου για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης. Οι αρχές κατάσχεσαν 14 φυτά, πάνω από 300 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Συντήρηση Ιερών Εικόνων στο Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Εξειδικευμένοι συντηρητές του Υπουργείου Πολιτισμού αποκαθιστούν τις ιερές εικόνες στο Μουσείο του Ναυπλίου, διασφαλίζοντας τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας στο νέο Πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Τ., Μιχάλη Μουρούτσο

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας συγχαίρει τον Μιχάλη Μουρούτσο για την εκλογή του ως Προέδρου της ΕΛ.Ο.Τ., εκφράζοντας την πεποίθηση για μια νέα εποχή ανάπτυξης στο άθλημα.