Αλλαγές το επόμενο διάστημα για τον πεζόδρομο της οδού «Δεληγιάννη»

Λόγος για τον «πεζόδρομο Δεληγιάννη» έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λόγος για τον «πεζόδρομο Δεληγιάννη» έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,

από την δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά, τονίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στον πεζόδρομο όπως ο ελλιπής φωτισμός και το θέμα των κιγκλιδωμάτων.

Ο Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι ο πεζόδρομος είναι εγκαταλελειμμένος και ανακοίνωσε ότι θα φύγουν τα κάγκελα μέσα στο Γενάρη και θα μπει φωτισμός. Όταν βγει και η κανονιστική τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Δήμο Κορινθίων – Εντοπίστηκε σορός κατά την επιχείρηση κατάσβεσης

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026, εκδηλώθηκε...

«Ελεύθεροι και Ωραίοι»: Σήμερα το μουσικό αφιέρωμα στους Μάνο Ελευθερίου και Σταύρο Κουγιουμτζή στην Τρίπολη

Ένα ξεχωριστό μουσικό οδοιπορικό αφιερωμένο σε δύο από τους σημαντικότερους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, τον Μάνο Ελευθερίου και τον Σταύρο Κουγιουμτζή, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026, στις 20:30, στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ASTERAS AKTOR για τη σεζόν 2026-2027

Ξεκίνησε από σήμερα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ASTERAS AKTOR για την σεζόν 2026-2027. Υπενθυμίζεται σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας:

Εντοπίστηκε πιθανό πυρομαχικό υλικό στη θαλάσσια περιοχή της Μονεμβασιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026, πιθανό πυρομαχικό υλικό στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «Λιμενάρια» στη Μονεμβασιά Λακωνίας.