Τρίπολη | 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 8 & 9 Ιουνίου 2019

Οι φαρμακευτοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας με την εμπειρεία της ΧΑΡΑΜΗ  ΑΕ και του περιοδικού Pharmacy managment και Επικοινωνία, συνδιοργανώνουν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα: "Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο", το οποίο διεξάγεται με την Ευγενική Χορηγία του Δήμου Τρίπολης, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι φαρμακευτοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας με την εμπειρεία της ΧΑΡΑΜΗ  ΑΕ και του περιοδικού Pharmacy managment και Επικοινωνία, συνδιοργανώνουν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα: “Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο”, το οποίο διεξάγεται με την Ευγενική Χορηγία του Δήμου Τρίπολης, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου αλλά και θα εστιάσουν και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.

Το συνέδριο θα αρχίσει το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18:00μ.μ. με μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία και την εξέλιξη της φαρμακευτικής και θα ακολουθήσους βραβεύσεις φαρμακοποιών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας καθώς και Προέδρων Φαρμακευτικών εταιριών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της φαρμακευτικής επιστήμης.

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου και στο μέλλον του φαρμακείου, ενώ θα γίνει και μία παρουσίαση καινοτόμων συνεργασιών φαρμακείων. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με ένα στρογγυλό τραπέζι, με μαρτυρίες φαρμακοποιών, οι οποίοι έθεσαν σε πράξη καινοτόμες υπηρεσίες.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του Συνδέσμου Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΦΕΕ). Επίσης τελεί υπό την αιγίδα Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ)

progr farmakop 1

progr farmak2

program farmakopoion

afisa 1 sinedrio farmakopoion

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στον δήμο Τρίπολης (10.8.2026)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για την Δευτέρα 10/08/2026 σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π., ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ (Κατηγορία 4) Σύμφωνα με την αριθ. 164885/20-05-2026 απόφαση κ. Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας [ΑΔΑ ΨΔΒΡ7Λ1-Π29] απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο εν γένει, διέλευση, κυκλοφορία, επίσκεψη, διαμονή, παραμονή, κατασκήνωση

Κοκτέιλ, DJs και χορός δίπλα στο νερό στο 2ο River Party της Κανδήλας

Στην περιοχή της Κανδήλας πραγματοποιήθηκε το 2ο River Party, μια εκδήλωση που συνδύασε τη μουσική ψυχαγωγία με την αξιοποίηση του φυσικού τοπίου δίπλα στο ποτάμι. Η διοργάνωση περιλάμβανε μια σειρά από παροχές προς το κοινό, με επίκεντρο τη διαμόρφωση ενός χώρου κατάλληλου για κοινωνική συναναστροφ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στη Μεσσηνία μετά την κατάσχεση 10 κιλών κάνναβης. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ αναζητούνται επιπλέον συνεργοί της σπείρας.
00:30:17

Εγκαίνια κτηρίου του πολιτιστικού συλλόγου Μηλιάς

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου κτηρίου που στεγάζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μέλη της τοπικής κοινωνίας, εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την τελετή παράδοσης του χώρου. Το νέο κτίριο