Γ.Σμυρνιώτης: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού μας για όλη την προσπάθεια” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε:

«Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε. Οι δημότες επέλεξαν ως Δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη τον οποίο συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού μας για όλη την προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 11.000 που δεν υπέκρυψαν στις σειρήνες και έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα στη δεύτερη Κυριακή.

Η πρόταση που καταθέσαμε υπερψήφισε με σημαντική διαφορά την πρώτη Κυριακή. Δυστυχώς, αυτή η πρόταση ή μάλλον δεν επέλεξαν οι πολίτες εμένα να υλοποιήσω αυτή την πρόταση.

Είμαστε εδώ για να επιβάλουμε την υλοποίηση των προτάσεων του σχεδίου μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Νίκο Τσιαμούλο, καθώς και όλους τους υποψήφιους άλλων συνδυασμών που είχαν το θάρρος να προχωρήσουν μαζί μας σε αυτή την προγραμματική σύγκλισης.

Μία πρόταση που συγκροτήθηκε πάνω στο τραπέζι. Δυστυχώς, κάποιοι άλλοι επέλεξαν να λειτουργήσουν κάτω από το τραπέζι, σε συμφωνίες που δεν ξέρω από πού και πως προέρχονται.

Επειδή θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες, θέλω να πω ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου.

Αυτή η παράταξη ξεκίνησε το 2010 να διαχειριστεί τις τύχες ενός μεγάλου Δήμου. Αυτή η παράταξη υλοποίησε έργο, Κάποιοι επέλεξαν το 2014 να σταματήσουν την πορεία της. Εμείς ενωμένοι θα επιβάλλουμε να συνεχιστεί το πρόγραμμα, διότι είμαστε η πλειοψηφούσαν παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο