Κώστας Τζιούμης: Η ψήφος σας είναι για εμάς ένα ακόμη χρέος, μία ακόμη συνυπογραφή ευθύνης απέναντί σας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τζιούμης: Η ψήφος σας είναι για εμάς ένα ακόμη χρέος, έμία ακόμη συνυπογραφή ευθύνης απέναντί σας.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftripoliavrio%2Fvideos%2F609064236242648%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Μαζί για την «ΤΡΙΠΟΛΗ του αύριου»

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, βέβαιος για την νίκη του στη «μάχη» της Κυριακής, εμφανίστηκε ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο», στην καταληκτική ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης, σε μια εντυπωσιακή και ενθουσιώδη συγκέντρωση μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

Ο κος Κ. Τζιούμης τόνισε ότι με την σύμπραξη ανθρώπων και συνένωση δυνάμεων και ιδεών γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα, μπορούμε αυτό που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας να το παραδώσουμε στους απογόνους μας μεγαλύτερο, καλύτερο, ωραιότερο και πλουσιότερο. Και αυτό είναι το κομμάτι της Αρκαδίας στο οποίο ζούμε και του οποίου είμαστε σήμερα απλοί διαχειριστές σε μια ατελείωτη διαδοχή ιδιοκτητών.

Μίλησε με σεβασμό για τους υπόλοιπους ΣΥΝυποψηφίους και όχι ΑΝΘυποψηφίους, από τους οποίους περιμένει συνεργασία και συναίνεση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως απαιτούν οι περιστάσεις και τα προβλήματα της εποχής. Κάλεσε τους δημότες, που την προηγούμενη Κυριακή έκαναν άλλη επιλογή, να έρθουν κοντά στην παράταξή του, να δουν το πρόγραμμά και τους ανθρώπους της και τον δυναμισμό της και να συστρατευτούν. Πρόγραμμα φτιαγμένο με ρεαλισμό και φαντασία, αξιολογημένο, καινοτόμο αλλά και στηριζόμενο στην πραγματικότητα.

Ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη διεκδίκηση του Δήμου Τρίπολης, τόνισε το γενικό συμφέρον και την απουσία προσωπικών στοχεύσεων, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους συνεργάτες του. Γι’ αυτό και έκανε έναν καθαρό και ανοιχτό σε όλους προεκλογικό αγώνα, γι’ αυτό και έμεινε μακριά από «μυστικές συμφωνίες» και «εκλογικά μαγειρέματα» στο διάστημα μεταξύ α’ και β’ Κυριακής… Θεωρεί την κάθε ψήφο ως ένα ακόμη χρέος, ως μια ακόμη συνυπογραφή ευθύνης…

Και κατέληξε- εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων: «Mαζί σας… Με τη βοήθειά σας… Με την έμπνευσή σας… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… Για την Τρίπολη που μας αξίζει, για την Τρίπολη που θέλουμε και ονειρευόμαστε… Γι’ αυτή την ΤΡΙΠΟΛΗ του αύριο ελάτε κοντά μας… Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… Η ΤΡΙΠΟΛΗ θα νικήσει- και γι’ αυτή τη νίκη σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Κώστας Τζιούμης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο