Μαΐου 23, 2019

Μια ξεχωριστή προεκλογική συγκέντρωση από τον Κώστα Κατσαφάνα και την «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» (pics)

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε Ημερίδα από τον κύριο Κώστα Κατσαφάνα, υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Ο κ. Κατσαφάνας καλωσόρισε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και ευθύς αμέσως αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να φτιάξει έναν Δήμο καθαρό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο κομμάτι της διοίκησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την Τρίπολη, αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία.

Πριν, αποχωρήσει από το βήμα, στο οποίο ανέβηκαν οι επιστημονικοί συνεργάτες του, ο κύριος Κατσαφάνας τόνισε:"Ερχόμαστε καθαροί και απλοί, χωρίς καμία κομματική ή άλλη δύναμη στήριξης πίσω από τις πλάτες μας, με όρεξη για δουλειά, με αλήθεια και με όραμα να αλλάξουμε το αύριο. Ήρθαμε για να μείνουμε!

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον κ. Δημήτρη Ραχιώτη, τον κ. Στάθη Χρόνη, την κα Χριστίνα Φορτούνη, την κα Ξένια Αργειτάκη. Πρόκειται για ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στη συνέχεια τις προτάσεις τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 23:34

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia