Ενημερωτική Ημερίδα και όχι πολιτική ομιλία διοργανώνει η “Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης” του Κώστα Κατσαφάνα

Διεξοδικά θα αναπτυχθούν τα αναπτυξιακά θέματα ( Ενέργεια, Αγροτική – Κτηνοτροφική Παραγωγή, Πολιτισμός, Αθλητισμός) του προγράμματος του Κώστα Κατσαφάνα, από ειδικούς επιστήμονες κατά την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Ραχιώτης, Γεωφυσικός – Περιβαλλοντολόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τις ΑΠΕ. Θα μιλήσει για ενεργειακά πάρκα και ενεργειακές κοινότητες.

  • Χρόνης Στάθης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μικροβιολόγος/Κτηνίατρος. Θα μιλήσει για τον φορέα υποστήριξης αγροτών/κτηνοτρόφων.

  • Ξένια Αργειτάκη, Επ. Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Θα μιλήσει για επιστημονικές και κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικό τουρισμό.

  • Χριστίνα Φουρτούνη, Αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και για τον τουρισμό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο