Μαΐου 18, 2019

Επίσκεψη Νίκου Τσιαμουλου στα γραφεία της Διεύθυνσης Ά βαθμιας και ΄Β βάθμιας Εκπαίδευσης

Την Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκα τα γραφεία της Διεύθυνσης Ά βαθμιας και ΄Β βάθμιας Εκπαίδευσης. Συνομίλησα με τους Διευθυντές, Φώτη Γκέσουρα και Γιώργο Σελίμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους τα σχολεία του Νομού μας και ιδιαίτερα για τα κτιριακά ζητήματα του 1ου Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.

Τους διαβεβαίωσα οτι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους για να φοιτούν τα παιδιά του Δήμου μας σε αξιοπρεπείς σχολικές εγκαταστάσεις, διότι η προοπτική ενός τόπου στηρίζεται στην παιδεία και η παιδεία είναι αυτό που μας ενώνει με τις βαθιές ρίζες του τόπου μας. Όπως άλλωστε αναφέρεται αναλυτικά και στο πρόγραμμα δράσεων μας οι παρεμβάσεις μας στις σχολικές εγκαταστάσεις θα είναι άμεσες και καίριες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκα τα χωριά του τέως Δήμου Σκιρίτιδας, Βλαχοκερασιά, Κολλίνες και Αλεποχώρι. Μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, έκανα βόλτα στα καφενεία των χωριών όπου βρέθηκα με κατοίκους και συζήτησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Διαπίστωσα με λύπη ότι χρειάζονται στήριξη όλα τα χωριά του Δήμου μας, με άμεσα έργα και υποδομές που θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων.

Με εκτίμηση
Γραφείο Παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia