Μαΐου 16, 2019

Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων της προεκλογικής περιόδου.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτές όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους και συγκεκριμένα ζήτησαν τη βοήθειά του ώστε να παρέμβει στο Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη προσωπικού, ιδιαίτερα νοσηλευτών που έχει τόσο ανάγκη το Παναρκαδικό.

vosnos nosokomeio

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Βόσνος έχει ασχοληθεί με το θέμα έλλειψης προσωπικού καθώς έχει συζητήσει με φορείς του Υπουργείου για το μείζων αυτό θέμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης ¨για την Τρίπολη¨ πέρασε από όλες τις πτέρυγες του νοσοκομείου συνάντησε επισκέπτες και με σεβασμό ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση χωρίς να τους οχλήσει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Γκίτζιας ως εθελοντής αιμοδότης θέλοντας να στείλει μήνυμα για ζωή  έδωσε αίμα στο τμήμα αιμοληψίας . Οι ανάγκες για φιάλες αίματος είναι τόσο μεγάλες και όλοι πρέπει να δώσουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας και να δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας!

Έπειτα επισκέφτηκαν τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ.

Τέλος ο κ. Βόσνος συναντήθηκε, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους της παράταξης , με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρο Τομαρά.

Ο κ. Τομαράς ενημέρωσε για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, τις ιατρικές ειδικότητες που λείπουν αλλά και για την λειτουργία του γαστρεντερολογικού και ογκολογικού τμήματος που εξυπηρετεί όλη την Πελοπόννησο.

Ο κ. Βόσνος τον ρώτησε τι θα ήθελε από την νέα δημοτική αρχή σε επίπεδο συνεργασίας και ο Διοικητής απάντησε ότι είναι σημαντική η προσφορά του Δήμου σε καθαρισμούς τόσο του πρασίνου όσο και του δρόμου ειδικά το χειμώνα από τα χιόνια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 17:10

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia