Μαΐου 12, 2019

Βράβευση του Αρκά εφοπλιστή κ.Μαρτίνου στο Χρυσοβίτσι (video - pics)

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το σύλλογο Χρυσοβιτσιωτων πραγματοποίησαν μία λιτή εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσουν τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την προσφορά του στο Χρυσοβίτσι αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του τονίζοντας πόσο σημαντικό για τον τόπο είναι το έργο που προσφέρει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για το θεάρεστο όπως είπε έργο που προσφέρει στο Χρυσοβίτσι άλλο και σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας. Έχει σταθεί δίπλα μας σε ό,τι του έχουμε ζητήσει βοηθώντας την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσοβιτσιωτων κ Πραχαλιάς ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του Χρυσοβιτσίου και της εκκλησίας του χωριού τονίζοντας τον ιστορικό χαρακτήρα της. Στη συνέχεια ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον μεγάλο ευεργέτη για την προσφορά του σε αυτό το ιστορικό χωριό.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia