Υποψήφια με την παράταξη «Νέα Τρίπολη» η Ευαγγελία Μπάλα Πανταζοπούλου

Η  Ευαγγελία Μπάλα Πανταζοπούλου είναι μαζί μας υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης , στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Πύλη Τρικάλων. Από πολύ νωρίς αντιλήφθηκε τη σημασία της καλλιέργειας της ανθρώπινης προσωπικότητας και την σπουδαιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Σπούδασε στην Αθήνα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  στο Τμήμα Κλασικής φιλολογίας . Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων, συνεδρίων και συμμετείχε στα φοιτητικά συμβούλια της σχολής της. Αμέσως μετά από την αποφοίτησή της δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εκπαίδευσης διδάσκοντας φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου. Πολύ νωρίς αναγνωρίστηκαν οι δυνατότητές της και ανέλαβε την διοίκηση του φροντιστηρίου <<Στρατιωτικό Φροντιστήριο>> στην Αθήνα με ιστορία 40 χρόνωνΈπειτα από δύο χρόνια έγινε ιδιοκτήτρια του. Το 2011 Παντρεύτηκε τον Διπλωματούχο Μηχανικό Πανταζόπουλο Δημήτρη με τον οποίο έχουν δυο γιούς. Την τελευταία δεκαετία ζει στην Τρίπολη όπου και ίδρυσε το Φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  <<ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ>>  το οποίο διευθύνει μέχρι και σήμερα και στο οποίο διδάσκει.Είναι μέλος του συλλόγου φροντιστών Τρίπολης – Σπάρτης. Μέχρι σήμερα παρακολουθεί τις εκπαιδευτικές εξελίξεις συμμετέχοντας σε όλα τα επιστημονικά δρώμενα. Ζώντας και δημιουργώντας 10 χρόνια στην Τρίπολη έχει αντιληφθεί τις αδυναμίες , τις ανάγκες αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες και τη δυναμική του τόπου μας.

Ευαγγελία σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο,συμβάλλοντας  αποφασιστικά με τις γνώσεις σου στον χώρο της εκπαίδευσης, στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών δομών και δράσεων του Δήμου μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο