Νοεμβρίου 25, 2020

Υποψήφιος με τοv συνδυασμό "Νέα Τρίπολη" ο Ανδρέας Μπούρας

Μαΐου 03, 2019

Ο Ανδρέας Μπούρας είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου, στο ψηφοδέλτιό μας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1979.

Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ).

Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξή μας και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δήμου Τρίπολης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και της Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης την περίοδο 2011-2014 διετέλεσε μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλη Ελληνική Κατασκευαστική μονάδα στον τομέα εξεύρεσης ευκαιριών για αναπτύξεις στα Βαλκάνια και από το 2010 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Τρίπολη, με αντικείμενο την μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση ιδιωτικών έργων, κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.

Ανδρέα, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου και προσδοκούμε – με τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη ενός αυτοδιοικητικού οργανισμού - να συμβάλεις και πάλι αποφασιστικά στη δρομολόγηση δράσεων που θα πάνε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 14:06

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia