Ανακοίνωση νέων υποψηφίων την παράταξη “Τρίπολη αλλάζουμε τα Δεδομένα” του Νίκου Τσιαμούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ονομάζομαι Χρονοπούλου Ελένη του Νικολάου και είμαι γεννημένη το 1968. Διαμένω στην Τρίπολη με τον σύζυγό μου Δημήτρη Μαριώλο και τα δύο μας παιδιά. Έχω εργαστεί κατά καιρούς ως Ιδιωτική Υπάλληλος.
Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές είμαι και εγώ συνοδοιπόρος του Νίκου Τσιαμούλου στο όραμα που έχει για τον τόπο και την πόλη μας. Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να επαναφέρει τις χαμένες αξίες και την τοπική ευημερία. Έχει διάθεση για δουλειά και μπορεί να φέρει εις πέρας όλες τις απαιτητικές ενέργειες που θα του ζητηθούν.

Ονομάζομαι Μιχαλόπουλος Κώστας. Ασκώ το επάγγελμα του λογιστή από το 1994. Προσωπικά μπήκα στον αγώνα αυτό γιατί πιστεύω στις ανατροπές. Βάζω τρία στοιχήματα με τον εαυτό μου:
α) καλυτέρευση – βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας,
β) την ανάπτυξη του Δήμου με την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου πόρου και κάθε ευκαιρίας και
γ) να φέρουμε όσες και όσους περισσότερους νέους και νέες πίσω στον τόπο μας. Πρέπει να τους εμπνεύσουμε και να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον ώστε να παραδώσουμε μελλοντικά τη σκυτάλη σε αυτούς.
Με τον Νίκο Τσιαμούλο τον συνάδερφο, γνωριζόμαστε από τα παιδικά μου χρόνια στο συνοικισμό Φιλικών, μας ενώνει η αγάπη μας για την Αυτοδιοίκηση και οι κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας. Απευθύνομαι σε όλους τους συνδημότες μου προκειμένου να ψηφίσουν αυτοδιοικητικά και όχι κομματικά, ώστε να μη χαρίσουμε σε κεντρικές κομματικές σκοπιμότητες την τοπική μας ανάπτυξη και την εκλογή ικανών Δημοτικών Αρχών.
Με την «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και επικεφαλή τον Νίκο Τσιαμούλο θέλουμε – γνωρίζουμε και μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας.

Ονομάζομαι Μπαρουξή Μαρία του Αντωνίου και γεννήθηκα το 1975. Κατάγομαι από την Σιλίμνα του τέως Δήμου Φαλάνθου και έχω 2 γιους. Εργάζομαι στο χώρο της εστίασης και δραστηριοποιούμαι και στον πρωτόγεννη τομέα.
Θέλησα να ακολουθήσω τον Νίκο Τσιαμούλο γιατί θεωρώ ότι ο Νίκος βλέπει μπροστά και πετυχαίνει τους στόχους που θέτει. Προκειμένου να έχουμε ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας , χωρίς να θεωρούμε το αυτονόητο πολυτέλεια, για μια πόλη – πρότυπο οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους.
Γιατί μόνο με τους νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά “αλλάζουμε τα δεδομένα”!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο