Κώστας Τζιουμης: Τελικά είδαμε σήμερα, (προεκλογική περίοδος γαρ), να γίνεται το αυτονόητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από ένα χρόνο η ράμπα για τα αναπηρικά αμαξίδια στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο,ήταν κατεστραμμένη, απαγορεύοντας ουσιαστικά την πρόσβαση των συμπολιτών μας ΑΜΕΑ και κανένας από τον δήμο δεν ενδιαφέρθηκε, μόνο μία απαγορευτική κορδέλα είχαν βάλει.

Κάναμε, σαν παράταξη, παρέμβαση, τόσο στο συμβούλιο όσο κι στα ΜΜΕ, ζητώντας να πράξουν το αυτονόητο.
Ακούσαμε για άλλη μια φορά,απίστευτες δικαιολογίες, (είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός),από τον κ. Δήμαρχο, ότι τάχα θα κάνουν άμεσα τις αλλαγές που έχουν ψηφίσει για την Πλατεία Πετρινού οπότε γιαυτό δεν έφτιαχναν τη ράμπα για να τα φτιάξουν όλα μαζί.
Τελικά είδαμε σήμερα, (προεκλογική περίοδος γαρ), να γίνεται το αυτονόητο, το απλό, αυτό που έπρεπε να έχει γίνει πριν από ένα χρόνο, να αποκαθίσταται απλά η ράμπα.
Παράλληλα όμως είχαν το θράσσος να βγάλουν και ανακοίνωση στην οποία,αντί να ζητούν συγνώμη από τους πολίτες , κατηγορούν όλους τους άλλους, για την απίστευτη ανικανότητά τους.
Ποιοι, αυτοί που έκαναν ενάμιση χρόνο να επισκευάσουν τρία παγκάκια στην Αγία Βαρβάρα, που δεν επισκεύασαν ούτε μία παιδική χαρά,που άφησαν τους δρόμους στο κακό χάλι, που εγκατέλειψαν τα σχολεία κλπ.
ΥΓ: Αλήθεια μετά από πέντε μήνες κατόρθωσαν να κατεβάσουν τις σακούλες με τα σκουπίδια από τη στέγη του Μαλλιαροπουλείου ή όχι
ακόμα ;

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο