Η Τρίπολη άνοιξε τις πόρτες της στους νέους της Ευρώπης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παπαϊωάννου με θέμα την “Ένταξη της Τρίπολης στο δίκτυο των Ευρωπαϊκών πόλεων που κάνουν χρήση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων”.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/8e5wpDZOrgI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Τρίπολης στις 29 Μαρτίου 2019.

Ο κ. Παυλής μίλησε για τις δυνατότητες που ανοίγονται στην Τρίπολη να αναπτυχθεί και να προβληθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού πρόκειται να είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που θα ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 6.500.000 εκατομμύρια νέοι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη κάρτα.

Ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε στις πολλαπλές δυνατότητες και τα οφέλη των κατόχων της κάρτας, καθώς επεσήμανε πως, το επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί και ενημερωτική ημερίδα προκειμένου οι επιχειρήσεις της περιοχής να μπορέσουν να γνωρίσουν τα οφέλη από την ένταξή τους στο δίκτυο των επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Ο κ. Παπαϊωάννου διευκρίνισε πως, η  Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 -30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της, εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης της κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση: europeanyouthcard.gr με ετήσιο κόστος 10 ευρώ, ενώ για τα ΑμεΑ το κόστος είναι 2 ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο