Μαρτίου 29, 2019

Η Τρίπολη άνοιξε τις πόρτες της στους νέους της Ευρώπης (video - pics)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Παπαϊωάννου με θέμα την "Ένταξη της Τρίπολης στο δίκτυο των Ευρωπαϊκών πόλεων που κάνουν χρήση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων".

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Τρίπολης στις 29 Μαρτίου 2019.

Ο κ. Παυλής μίλησε για τις δυνατότητες που ανοίγονται στην Τρίπολη να αναπτυχθεί και να προβληθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού πρόκειται να είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που θα ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 6.500.000 εκατομμύρια νέοι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη κάρτα.

Ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε στις πολλαπλές δυνατότητες και τα οφέλη των κατόχων της κάρτας, καθώς επεσήμανε πως, το επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί και ενημερωτική ημερίδα προκειμένου οι επιχειρήσεις της περιοχής να μπορέσουν να γνωρίσουν τα οφέλη από την ένταξή τους στο δίκτυο των επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Ο κ. Παπαϊωάννου διευκρίνισε πως, η  Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 -30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της, εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης της κάρτας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση: europeanyouthcard.gr με ετήσιο κόστος 10 ευρώ, ενώ για τα ΑμεΑ το κόστος είναι 2 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 20:21

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia