Αλλάζει “όψη” το κτίριο του Μαντζούνειου στην Τρίπολη – Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη την Δευτέρα 18/03/2018  η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τρίπολης με τον ανάδοχο για την ανακατασκευή του Μαντζούνειου στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/om873xs_t6c” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την ανάδοχο εταιρία “ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ” εκπροσώπησε ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης Νόμιμος Εκπρόσωπος και Πρόεδρος της εταιρίας και η κα. Βασιλική Βράκα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος.

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στον ελέγχο των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου, σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του έργου στην εταιρεία «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ», συνολικής προσφερόμενης δαπάνης 1.002.237,76 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα, καταθέτοντας όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης έχοντας την χαμηλότερη τιμή.

DSC 0866

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής δήλωσε πως μετά την ανακατασκευή του το κτίριο αυτό θα αποτελεί κόσμημα για Τρίπολη.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους που καθυστέρησε το συγκεκριμένο έργο, τονίζοντας ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί από την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας σιγά σιγά τα έργα. Το έργο θα εκτελεστεί στο προβλεπόμενο χρόνο.

“Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί η ανάδοχος εταιρία για να γίνει η υλοποίηση του έργου και ευελπιστώντας ότι θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”. Ακόμα και σήμερα που υπογράψαμε θα βρεθούν άτομα που θα πουν ότι δεν θα γίνει το έργο δυστυχώς”  δήλωσε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας ο κ. Παυλής. 

DSC 0887

Οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας δήλωσαν πως είναι ευχαριστημένοι που θα πραγματοποιήσουν έργα για πρώτη φορά στην Τρίπολη και πως τελειώνουν τα έργα που αναλαμβάνουν. 

Ο  κ. Τριανταφύλλου ανέφερε χαρακτηριστικά “Εμείς προτιμάμε τα έργα από τα λόγια και θα το δείξει και η πορεία”  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο