O Παναγιώτης Κοσκινάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Νέα Τρίπολη”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με τον Γιάννη Σμυρνιώτη, ένας άνθρωπος με σημαντική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση, ο Παναγιώτης Κοσκινάς.

Ο Παναγιώτης Ι. Κοσκινάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κυριακοπούλου που εργάζεται σε βρεφονηπιακό σταθμό και έχουν έναν γιό, φοιτητή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου.

Είναι Απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και κάτοχος Μεταπτυχιακού (ΜSc) sτη Διοίκηση Μονάδων Υγείας MSc.

Εργάζεται στο ΚΥ Τρίπολης (πρώην ΙΚΑ) ως Νοσηλευτής ΤΕ και παράλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτωρ (PhD(c)) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα Νοσηλευτικής της Σπάρτης.

Έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση στο χώρο της Υγείας ως πρόεδρος του Συλλόγου Νοσηλευτών του Ν. Αρκαδίας, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ-Ε.Σ.Υ. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου της Π.Φ.Υ. των Κέντρων Υγείας.

Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (2010 και 2014) εξελέγη Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης της οποίας διετέλεσε και Πρόεδρος ενώ το 2014 ήταν πρώτος σε σταυρούς μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων .

Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου, απ’ αυτό το νέο μετερίζι, στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο