Φεβρουαρίου 06, 2019

Η Έλενα Αθανασοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιo του Γιάννη Σμυρνιώτη των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Η Έλενα Αλεξάνδρου – Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιό μας των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Με καταγωγή από τον Βόλο, από το 2010 ζει και δραστηριοποιείται στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένη με τον Φυσικοθεραπευτή Βασίλη Δημ. Αθανασόπουλο που κατάγεται από τη Νεστάνη και έχουν δυο γιούς.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στον Tομέα Διοίκησης Logistics και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Με σημαντική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως στέλεχος Πολυεθνικής Εταιρείας Πετρελαιοειδών, στις αρχές του 2017, μετά από διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., προσελήφθη στο Δήμο Γορτυνίας όπου και εργάζεται ως Οικονομολόγος ενώ συμμετέχει και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της Έλενας σε αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας για τη δημιουργία αλλά και τη λειτουργία ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στην προσπάθεια που οφείλουμε να καταβάλουμε για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Έλενα, καλή επιτυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:21

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia