Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα ” Cinema … Διάβασες;” συμμετέχει το 1ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης και συγκεκριμένα το ΣΤ1, με την σύννομη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί, 31 Ιανουαρίου 2019, στο χώρο του σχολείου και εν συνεχεία θα αναρτηθεί στο YouTube, όπου θα δοθεί το Link για να μπορείτε κάνοντας “like” να στηρίξετε και να αναδείξετε την προσπάθεια των μαθητών, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων.

1 dimotiko prova e

Τον συντονισμό και την επίβλεψη έχει αναλάβει η δασκάλα της στ’ τάξης, κ. Αρκαμουζή Κυριακή.

1 dimotiko proves tainia

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου συνδιοργανώνουν τον…

9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους
Cinema… διάβασες;;

1 dimotiko prova tainia

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων (όλων των τάξεων), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών. Υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, με τη στήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω».

1 dimotiko prov

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί, να εξοικειωθούν με τη «γλώσσα» της κινηματογραφικής αφήγησης και να αποκτήσουν δεξιότητες οπτικοακουστικής αγωγής.

Ακόμη να γίνουν κριτές, μελετητές και ερευνητές του περιβάλλοντός τους και να ευαισθητοποιηθούν ως προς την ανάγκη εξασφάλισης όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του πλανήτη.

1 dimotiko pro tainia

Το θέμα της ταινίας μικρού μήκους είναι ελεύθερη επιλογή των δημιουργών, μαθητών και εκπαιδευτικών.

1 dimotiko tripolis tainia

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις πρόβες των μαθητών.

Καλή Επιτυχία!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο