Οι πρώτοι 5 υποψήφιοι της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους πέντε πρώτους υποψήφιους, που θα στελεχώσουν τον δημοτικό συνδυασμό “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα, ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Νίκος Τσιαμούλος:

“H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω.

Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο.

Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν”.

Φλέσουρας Γιάννης

tsiamoulos fletsouras

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Φλέσουρας Γιάννης, γεννήθηκα το 1958 στα Πηγαδάκια, τέως δήμου Σκυρίτιδας και κατοικώ στην Τρίπολη.

Το 1982 προσλήφθηκα στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδας, στην οποία υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις, έως και Διευθυντής Καταστήματος , αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και συνδικαλιστική δράση στο χώρο ( Σύλλογος εργαζομένων Εμπορικής , Ο.Τ.Ο.Ε.).

Το 2014 συνταξιοδοτήθηκα και έκτοτε ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες, αξιοποιώντας την πατρική περιουσία στο χωριό μου.

Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαλιάνη υπάλληλο Ι.Γ.Μ.Ε., και έχουμε μια κόρη.

Στρατεύομαι υπό τον Νίκο Τσιαμούλο και την παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ενστερνιζόμενος το ΟΡΑΜΑ του και το πρόγραμμα της παράταξης για έναν καλύτερο Δήμο.

Η καθημερινή, ουσιαστική, αυστηρή αντιπολίτευση αλλά με θέσεις και προτάσεις που ο Νίκος Τσιαμούλος άσκησε όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι ο οδηγός για την επιτυχία. 

Είμαι πεπεισμένος ότι με τους συμπολίτες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος του συνδυασμού, με φρέσκες και νέες ιδέες, αλλά και όλους αυτούς, τους ενεργούς πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή θα τα καταφέρουμε έτσι ώστε να κάνουμε το όραμα πράξη, η ΤΡΙΠΟΛΗ και τα χωριά μας να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει.

Γιατί μπορούμε και μας αξίζει ένας καλύτερος Δήμος.

Ρουμελιώτη Σταυρούλα

tsiamoulos roumelioti

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ρουμελιώτη Σταυρούλα του Γεωργίου και γεννήθηκα στο Καλλιάνι Γορτυνίας το 1968. Ζω στην Τρίπολη σαράντα πέντε χρόνια.

Είμαι γραμματέας του Συλλόγου Φιλικών από το 2011 και σχολική Τροχονόμος του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Είμαι παντρεμένη με τον Ξυνό Κωνσταντίνο και έχουμε μια κόρη. 

Συντάσσομαι με τον Νίκο Τσιαμούλο διότι είναι διορατικός, ειλικρινής, έχει όραμα για μια ανθρώπινη πόλη και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. 

Δελή Ευσταθία

tsiamoulos deli

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Δελή Ευσταθία του Ασημάκη.

Είμαι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Κοινωνιολογίας.

Εργάζομαι ως καθηγήτρια κοινωνιολόγος στο 3ο ΓΕΛ Τρίπολης. Είμαι παντρεμένη με τρια παιδιά. 

Στηρίζω για δεύτερη φορά τον Νίκο Τσιαμούλο, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος της γενιάς μου, με φρέσκες ιδέες, που θα αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη μας.

Αρτοπούλου Ευαγγελία

tsiamopolou artopoulou

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Αρτοπούλου Ευαγγελία (Άντζυ) του Τρύφωνα και της Κωστουλας.

Γεννήθηκα το 1983 στη Τρίπολη. Έχω σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Έχω εργασθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη Στατιστική Υπηρεσία, στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., στον Αστέρα Τρίπολης καθώς και σε επιχειρήσεις υγειονομικού χαρακτήρα.

Είμαι παντρεμένη με τον Κων/νο Κανέλλη.

Γνωρίζομαι με τον Νίκο Τσιαμούλο απ’ τα παιδικά μου χρόνια και ξέρω πόσο πολύ αγαπάει την πόλη μας, πόσο πεισματάρης και αποτελεσματικός είναι με ό,τι αναλαμβάνει.

Θα αγωνιστώ μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, γνωρίζοντας ότι η πορεία του τόπου μας εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές εμάς των ιδίων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω προϋποθέσεις για το μέλλον μας.

Γιατί όλοι μαζί πιστεύω ότι μπορούμε καλύτερα..

Αλλάζουμε τα δεδομένα σε μια μάχη για έναν καλύτερο Δήμο, με μέσο την ελπίδα με πίστη στον Νίκο Τσιαμούλο και τις δυνατότητες που έχει.

Κούλης Σ. Κανέλλος 

tsiamoulos koulis kanelos

Βιογραφικό

Συντάσσομαι δίπλα στον έντιμο και εργασιομανή, υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης, Νίκο Τσιαμούλο διότι πιστεύω ακράδαντα, ότι αγαπάει την πόλη που γεννήθηκε και το όνειρό του είναι, με όλους εμάς μαζί, να την αναγεννήσει, διότι αυτό επιτάσσει η ιστορία της και το ένδοξο παρελθόν της.

Επί προσθέτως, θέλω να τονίσω ότι οι πολίτες προσερχόμενοι στο Δημαρχείο να νιώθουν σαν το σπίτι τους και ότι η πόρτα του γραφείου και της καρδιάς μας θα είναι ανοικτή για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.

Κούλης Σ. Κανέλλος 
τ. Ανωτ. Αξιωματικός ΕΛ-ΑΣ
τ. Αντιδήμαρχος Γαλατσίου 
Από τα Λαγκάδια και νυν Δημότης Τρίπολης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο