Νίκος Τσιαμούλος: «Να κάνετε απολογισμό … απολογιών, κύριε Δήμαρχε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρών» η παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για τον προϋπολογισμό και για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων εξήγησε ο Νίκος Τσιαμούλος, με επιχειρήματα και στοιχεία που δεν μπορούσαν από κανέναν να αμφισβητηθούν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Νίκος Τσιαμούλος:

«Να κάνετε απολογισμό … απολογιών, κύριε Δήμαρχε»

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019, ο Νίκος Τσιαμούλος, τόνισε ότι είναι ο τελευταίος  προϋπολογισμός για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, μιας και βρισκόμαστε σε προεκλογική χρονιά, ενώ επισήμανε ότι ήρθε καθυστερημένα για να ψηφιστεί.

Απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, του είπε ότι «κανονικά δεν θα έπρεπε να φέρει προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά να προχωρήσει σε έναν απολογισμό … απολογιών, για όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε. Επίσης, αναρωτήθηκε γιατί ασκεί κριτική ο Κώστας Τζιούμης, αφού στην εξέδρα όλοι θυμόμαστε μαζί με τον κ. Παυλή στο δεύτερο γύρο των προηγούμενων εκλογών. «Γιατί τόση κριτική; Έβαλε πλάτη για αυτή την αποτυχημένη Δημοτική Αρχή» είπε.

Στη δευτερολογία του τόνισε πως «ο κόσμος είναι απογοητευμένος κι αν κύριε Δήμαρχε, δεν το πάρετε το μήνυμα, θα συνεχίσετε να ζείτε στο δικό σας πλασματικό κόσμο. Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι απερχόμενη και να είστε βέβαιος ότι όλοι μας για όλα θα κριθούμε από το σοφό λαό».

«Τι γίνεται με το κληροδότημα που φιλοξενεί την επιχείρηση Dozen;»

Αυτό το ερώτημα έθεσε ο Νίκος Τσιαμούλος προς τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας ότι:

«Έχετε κάνει κάποια διαδικασία μετά τη δικαστική απόφαση; Θα κάνετε ΕΔΕ; Θα βγει σε δημοπρασία το ακίνητο; Για πόσο καιρό θα χάνουμε χρήματα που στηρίζουν κοινωνικές δομές;». Απάντηση ως συνήθως συγκεκριμένη δεν πήρε από την Δημοτική Αρχή.

«Θα υπάρξει επιτέλους κανονισμός ή σχέδιο τοποθέτησης για τους κάδους απορριμμάτων;»

Ενημέρωση για το αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για το που θα τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων ζήτησε ο Νίκος Τσιαμούλος.  «Πολίτες κάνουν έγγραφα για τις θέσεις των κάδων. Έχει βγει κανονισμός που θα τοποθετηθούν;» επισήμανε για πολλοστή φορά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο